Balul Martisorului

Balul Martisorului organizat de VRA pe data de 4 Martie  a fost un eveniment dedicat primaverii si tuturor doamnelor si domnisoarelor care ne incanta viata zi de zi.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi pentru o seara in care voia buna si distractia au fost pe primul plan. Muzica excelenta ne-a ridicat de la mese si ne-a tinut ore in sir pe ringul de dans. Melodiile moderne precum si traditionalele hore au incins atmosfera de petrecere.

Balul Martisorului Imagine
Balul Martisorului Imagine

O unda de mister a oferit-o magicianul Yeeri, caruia ii multumim pentru ca, prin performanta sa, ne-a stimulat simturile si imaginatia. Poate ca nu am deslusit secretul trucurilor sale, dar cu siguranta, am fost uimiti.

Balul Martisorului Imagine
Balul Martisorului Imagine

Seara nu ar fi fost completa fara ca Vancouver Romanian Association sa faca niste oameni fericiti; ne referim desigur la variatele premii acordate unor norocosi in urma tragerii la sorti la tombolele organizate in cadrul Balului Martisorului. Bineinteles ca nu am fi putut face acest lucru fara sustinerea sponsorilor nostri carora le suntem nemaipomenit de recunoscatori pentru intreaga implicare.

Balul Martisorului Imagine

Un album cu pozele de la Balul Martisorului va fi disponibil in urmatoarele zile pe pagina de Facebook a Vancouver Romanian Association.

Speram sa continuam seria acestor evenimente si in anul care va urma si va invitam sa ne fiti alaturi si la viitoarele activitati organizate de asociatia noastra. Mai multe informatii cu privire la acestea vor fi accesibile in curand pe site-ul vra-bc.com.

VRA va ureaza sa aveti parte de o primavara minunata, plina de bucurii si zambete.