Canada Day

Iata ca a trecut din nou, una din cele mai speciale zile ale anului. O zi in care se sarbatoreste inca un an de la infiintarea marei confederatii de provincii, numita Canada.

Vara asta mergem la UNTOLD!

Probabil ca multi dintre noi am auzit deja de marele festival UNTOLD care atrage in fiecare an mii de persoane din toate colturile lumii.

Vancouver Romanian Association – AGM 2017

Join us, as we celebrate all that we have been able to accomplish, thanks to your support. It’s time to renew your membership! It’s time to join forces and become a member of the Vancouver Romanian Association! You can help keep alive the local Romanian community profound culture, unique values and beautiful traditions!

Balul Martisorului Imagine

Balul Martisorului

Balul Martisorului organizat de VRA pe data de 4 Martie a fost un eveniment dedicat primaverii si tuturor doamnelor si domnisoarelor care ne incanta viata zi de zi.
Va multumim ca ati fost alaturi de noi pentru o seara in care voia buna si distractia au fost pe primul plan.

Familly day 2017 image

Activitati de Family Day 2017

Al 5-lea Family Day in British Columbia va fi Luni, 13 Februarie - a ramas numai o saptamana! Noi am compus o lista de sugestii de activitati prin Metro Vancouver pe care le puteti face in weekend-ul lung ce vine...