Vara asta mergem la UNTOLD!

Probabil ca multi dintre noi am auzit deja de marele festival UNTOLD care atrage in fiecare an mii de persoane din toate colturile lumii. UNTOLD este evenimentul care face furori in Europa si care pune inca o data Romania pe harta lumii. Pentru 5 zile Cluj- Napoca devine capitala muzicii, adunand pe scena cei mai mari artisti ai lumii, cele mai bune trupe si cei mai bine cotati DJ. Totul este la superlativ: sunetul, decorul, luminile si aparatura de ultima performanta, si toate vor zgudui nu doar peretii ci si pulsurile participantilor.

photo credit Mircea Rosca via clujmanifest.ro</small

Pentru a vedea doar cateva din momentele explozive de anul trecut, puteti accesa

Peste 180 de artisti completeaza anul acesta lista celor care vor incalzi atmosfera la UNTOLD. Printre acestia vom recunoaste nume de senzatie pe scena muzicii internationale, precum Armin van Buuren si DJ Wire, dar si artisti romani deja consacrati: La Familia, Grasu XXL si Nimeni Altu

photo credit pandutzu.com

Cele 10 scene vor fi amplasate in Parcul Central si in imprejurimi, fiecare dintre ele avand povestea ei spusa prin muzica lumini si décor.

Asadar, daca ajungeti in Romania vara aceasta si va doriti o experienta de neuitat, treceti prin Cluj in periada 3 – 6 August si lasati-va prinsi de valul muzicii UNTOLD!

photo credit: iconcert.ro

Pentru informatii si bilete pueti accesa www.untold.com