Ziua Romaniei 2017

Pe 1 decembrie 2017, românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României, ocazie cu care va fi organizată parada de 1 decembrie, dar și numeroase evenimente și manifestații de Ziua Națională.
December 1, 2017/by Vancouver Romanian Association

Yoga, a doua natura a Vancouverit-ului

In caz ca nu stiati, Vancouver a fost desemnat la un moment dat 'cel mai prost imbracat oras nord-american'. De ce? Din cauza pantalonilor de yoga. Vancouverita poarta yoga pants fie ca se duce la cumparaturi, in parc, la restaurant, la teatru sau la yoga...
July 27, 2017/by Diana Firican

3 Retete Răcoritoare de Vară

Dovlecei la cuptor, umpluți cu brânză sau carne slabă
Ingrediente:
- un dovlecel
- brânză cheddar, mozzarella sau brânză vegană sau carne de pui/curcan
- o ceapă roșie
- ulei de măsline
- condimentele tale preferate
July 19, 2017/by Vancouver Romanian Association

Canada: de la colonizare la confederatie

In data de 1 julie 2017 canada a sarbatorit 150 de ani de cand a devenit confederatie.
Istoria ei moderna insa incepe in anul 1534, cand regele Frantei Francisc I l-a trimis pe navigatorul Jaques Cartier sa conduca o expeditie in Lumea Noua cu scopul de a gasi aur si alte bogatii, precum si o noua ruta navigabila spre Asia.
July 10, 2017/by Vancouver Romanian Association

Canada Day

Iata ca a trecut din nou, una din cele mai speciale zile ale anului. O zi in care se sarbatoreste inca un an de la infiintarea marei confederatii de provincii, numita Canada.
July 8, 2017/by Vancouver Romanian Association

26 iunie – Ziua Drapelului Naţional

Drapelul tricolor românesc, alături de stemă şi imn reprezintă un însemn naţional important al neamului nostru. El are o tradiţie populară şi creştină precum şi una revoluţionară.
June 25, 2017/by Vancouver Romanian Association

Vara asta mergem la UNTOLD!

Probabil ca multi dintre noi am auzit deja de marele festival UNTOLD care atrage in fiecare an mii de persoane din toate colturile lumii.
June 21, 2017/by Vancouver Romanian Association

Ce am invatat in 4 ani de Canada

Ajunsa in Romania, o buna prietena si colega de scoala, liceu si apoi facultate, mi-a propus sa sustin o prezentare la facultatea unde am terminat amandoua, Administrarea Afacerilor in Limbi Straine, sectia Germana, de la ASE.
June 13, 2017/by Diana Firican
Legile lui Murphy image

Legile lui Murphy

Legea lui Murphy este maxima care are următorul enunț: „Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost”.
May 28, 2017/by Vancouver Romanian Association

Vancouver Romanian Association – AGM 2017

Join us, as we celebrate all that we have been able to accomplish, thanks to your support. It’s time to renew your membership! It’s time to join forces and become a member of the Vancouver Romanian Association! You can help keep alive the local Romanian community profound culture, unique values and beautiful traditions!
May 2, 2017/by Vancouver Romanian Association

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe sau George (din greaca Gheorghios «agricultor») este un sfânt pomenit de aproape toate Bisericile tradiționale, de obicei pe data de 23 aprilie. Este considerat patron al multor țări, regiuni și orașe.
April 23, 2017/by Vancouver Romanian Association
Paste Fericit 2107 image

Paste Fericit 2017

Oricate idei de articole as avea, nu ma pot preface ca nu e Pastele si scrie despre altceva. Asadar, cu drag, acest articol va fi dedicat celei mai importante sarbatori ortodoxe. De ce cea mai importanta? Caci “de nascut s-a nascut toata lumea, dar de inviat, doar Hristos a inviat”. (Adevarat a-nviat!)
April 16, 2017/by Diana Firican
Load more